Xiaomi Mi Smart Home Hub okosotthon irányítóközpont bemutatóA Xiaomi Mi Smart Home Hub egy korong alakú eszköz, lényegében egy okosotthon irányítóközpont, ami már Zigbee 3.0-s támogatással rendelkezik, ezen kívül …

source

8 thoughts on “Xiaomi Mi Smart Home Hub okosotthon irányítóközpont bemutató”

  1. Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy van azoknak a termékeknek valamilyen listája, amiket ehhez a hubhoz lehet csatlakoztatni? És ha egy pl alapból nem HomeKit kompatibilis ajtó szenzort csatlakoztatsz a hubhoz, akkor utána azt a szenzort lehet-e Sirivel irányítani?

  2. Kedves Zsolt,
    a videóban említett "temperature and humidity sensor" kerek kijelzős verziót hogyan tudom hozzáadni a smart hub-hoz? Csak a kijelző nélküli eszköz lehetősége jelenik meg child device-ok között. A leírások szerint a kijelzős verziót is támogatja.
    A videó alapján az eszköz apple homekit kompatibilis, viszont a HomeKitben csak megjelennek az eszközök és nem vezérelhetőek, pl Smart Plug vagy Door sensor status. Minden eszközön a legfrissebb firmware van.
    Köszönöm válaszát.

  3. Kedves Zsolt! A videóban mondott dolgok sajnos a valóságban nem így vannak, ahogy a honlapon feltűntett dolgok sem! Az egység nem képes vezérelni semmiféle egységet (lámpa,légtisztító stb.) Homekit-en tehát Siri-n keresztül. Hozzá adod a Homekithez, és láthatod hogy max van egy fénymérőd meg egy Door sensorod. Ezek állapotát látod mást nem. Ergó nem ér semmit se a HUB, nem köti össze Sirivel az okosotthonod ami elvileg fel van tüntetve. A magyarországi forgalmazó is kitérő válasszal szolgált erre. Kérlek ha ezt müködőképesen be tudod mutatni, egy izzóval, egy légtiszítóval hogy Homekiten keresztül a HUB felvételével tudod vezérelni tedd meg, mert egyenlőre ez semmilyen formában nem működik!

  4. Ha ehhez a Hub-hoz társitom a Xiaomi Mi Motion Sensor-t (hőmérőt stb.),akkor azt a homekit tudja kezelni ? Vagy annak is homekit kompatibilisnek kell lennie, mint pl az aqara mozgásérzékelő?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *